SR
Dropdown Icon
SRSR
ENEN
HUHU

POREKLO REČI RAKIJA

STIPANOVA

BASCH HOUSE 1887

NAŠE ISKUSTVO

NAŠI VOĆNJACI

NAŠA PONUDA

KONTAKT

Politika Privatnosti

Stipanova rakija (Panonsko voće DOO)

Datum poslednje izmene: 09.01.2024.

Dobrodošli na websajt restorana Stipanova Rakija. Vaša privatnost je od suštinskog značaja za nas i ovom politikom privatnosti želimo da vas informišemo o načinima prikupljanja, korišćenja i čuvanja vaših ličnih podataka.

 

Prikupljanje Ličnih Podataka

 

Prilikom posete našem sajtu i interakcije sa sadržajem, prikupićemo određene lične podatke kako bismo poboljšali vaše iskustvo i pružili vam personalizovane usluge. Ovi podaci mogu uključivati, ali se ne ograničavaju na: IP adrese, informacije o pretraživaču, podatke o sesiji i slično. U slučaju izrade korisničkog naloga, podaci koje prikupljamo će se isključivo koristiti radi dostave.

 

Posebno ističemo razloge obrade podataka o ličnosti, a to su naručivanje proizvoda iz našeg prodajnog asortimana i dostava.

 

Vi u svakom momentu imate pravo na informacije o obradi Vaših podataka o ličnosti, zatim na povlačenje datog pristanka i brisanje podataka o ličnosti, ispravku/dopunu Vaših podataka o ličnosti, kao i podnošenje prigovora Stipanova rakija, sve ovo putem mejl adrese. Prigovor možete istaći i nadležnom državnom organu Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, Bulevar kralja Aleksandra 15, 11000 Beograd, Srbija, na e-mail office@poverenik.rs ili na broj telefona 011 3408 900.

Pored gore navedenih informacija, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci pretražuju kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje. 

 

Deljenje podataka


Stipanova rakija neće prodavati vaše podatke trećim licima ili na tržištu. Svi zaposleni u kompaniji Stipanova rakija su obavezni da strogo čuvaju poverljivost vaših podataka. Vaša privatnost i sigurnost su nam od suštinskog značaja.

 

Kolačići

 

Stipanova rakija koristi kolačiće da Vam pomogne da prilagodite korišćenje interneta Vašim potrebama.

Kolačić (cookie) predstavlja tekstualni fajl koji se smešta na vašem hard disku putem web servera. Važno je napomenuti da kolačići ne mogu pokrenuti programe ili preneti viruse na vaš računar. Svaki kolačić je jedinstveno dodeljen vama i može biti čitan samo od strane web servera unutar domena koji ga je poslao. Jedna od osnovnih svrha kolačića je da pruži različite pogodnosti koje će vam uštedeti vreme prilikom korišćenja web stranica.

Saglasnost i promena uslova

 

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja i politikom privatnosti. Stipanova rakija se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani. 

 

Vi kao fizičko lice na koje se podaci odnose svojom nedvosmislenom izjavom volje dajete pristanak na obradu podataka o ličnosti, unapred definisanu svrhu i potvrđujete da ste upoznati sa svim bitnim aspektima obrade podataka o ličnosti tako što pre početka obrade podataka u elektronskom obliku dajete pristanak na obradu označavanjem polja ispred teksta: „saglasan/saglasna sam sa obradom podataka o ličnosti u svrhu realizacije marketinških aktivnosti sa ciljem podrške prodaji u skladu sa Politikom privatnosti“Sadržaj internet sajta i autorskih prava

 

Slažete se da nećete umnožavati, distribuirati, prodavati, trgovati ili koristiti za bilo koje komercijalne svrhe sadržaj ovog internet sajta.

Uverite se da ste pre slanja vaše porudžbine proverili specifikacije i kompatibilnost proizvoda tako što ćete pogledati ponuđeni jelovnik.

Administratori Stipanove rakije online prodavince konstantno rade na održavanju sajta i prikazivanja tačnih informacija, ali i pored toga zadržavamo pravo na bilo kakvu grešku. Sajt ne garantuje da je opis proizvoda, cena ili bilo koji drugi sadržaj tačan, kompletan, pouzdan, trenutan ili bez grešaka. Takođe napominjemo da su fotografije obezbeđene isključivo u informativne svrhe.

Vaš korisnički nalog

 

Upotreba naše web stranice, ili bilo kojeg njenog segmenta, zahteva registraciju i otvaranje vašeg korisničkog naloga. Korišćenjem naše web stranice, preuzimate odgovornost za očuvanje poverljivosti vašeg korisničkog naloga i lozinke na vašem računaru. Istovremeno, slažete se s time da snosite odgovornost za sve aktivnosti koje se dešavaju pod vašim korisničkim podacima.

 

Ukoliko imate bilo kakve sumnje u vezi sa sigurnošću vašeg korisničkog naloga ili lozinke, molimo vas da što pre obavestite administratora naše web stranice. Stipanova rakija neće biti odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu neovlašćenim korišćenjem vašeg korisničkog naloga.

 

Ograničena odgovornost

 

Internet sajt i kompanija koja posluje na sajtu (sajt) ni u kom slučaju neće snositi odgovornost za direktnu, indirektnu, slučajnu ili namernu štetu nanetu korišćenjem ovog internet sajta ili nekog drugog internet sajta koji je povezan sa internet sajtom naše kompanije. Takođe ne snosimo odgovornost za izgubljeni profit, prihod, troškove poslovnih prekida i gubitka podataka ili bilo koje druge štete nastale usleg korišćenja informacija sa našeg internet sajta.

Dostupnost internet sajta

 

Stipanova rakija online prodavnica zadržava pravo da ugasi, promeni, suspenduje, privremeno ili trajno prekine sa održavanjem bilo kog dela internet sajta, uključujući dostupnost bilo kojih karakteristika, usluga u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Takođe se slažete da Stipanova rakija prodavnica nije odgovorna prema Vama ili bilo kome drugom za bilo kakvu izmenu, suspenziju i obustavu internet sajta ili bilo kog njegovog dela.