SR
Dropdown Icon
SRSR
ENEN
HUHU

POREKLO REČI RAKIJA

STIPANOVA

BASCH HOUSE 1887

NAŠE ISKUSTVO

NAŠI VOĆNJACI

NAŠA PONUDA

KONTAKT

Uslovi korišćenja

Stipanova rakija (Panonsko voće DOO)

Datum poslednje izmene: 09.01.2024.

Dobrodošli na veb sajt Stipanova rakija, koji je u vlasništvu kompanije Panonsko voće DOO za unutrašnju i spoljnu trgovinu i usluge.

Podaci o firmi

  • Naziv firme: Panonsko voće DOO za unutrašnju i spoljnu trgovinu i usluge 

  • Adresa: Beogradski put 83, 24000 Subotica, Srbija

  • Mejl: dulic.anamarija@gmail.com

  • PIB : 103644195

  • MB : 08830819

  • Delatnost: Gajenje jabučastog i koštičavog voća 

Molimo vas da pažljivo pročitate sledeće uslove korišćenja pre nego što koristite veb sajt ili obavite kupovinu na našem sajtu.

Stipanova rakija i Panonsko voće

U uslovima korišćenja, termin "Panonsko voće" se odnosi na pravno lice pod nazivom Panonsko voće DOO. Stipanova rakija, kao proizvod koji je deo ovog vebsajta, proizvodi se i nudi od strane kompanije Panonsko voće DOO. Ovim se osigurava jasno razumevanje da se svi podaci i uslovi odnose kako na samu kompaniju Panonsko voće DOO, tako i na specifičan proizvod - Stipanovu rakiju.

Starosna ograničenja

Deca i maloletna lica ne mogu koristiti ovaj sajt, niti poručivati Stipanovu rakiju. Upozoravamo kupce naših proizvoda na odgovornu upotrebu alkoholnih pića, ali i na to da je prekomerna upotreba alkoholnih pića štetna po zdravlje. Panonsko voće DOO zadržava pravo da odbije isporuku proizvoda, ukine nalog ili otkaže porudžbinu, ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi kupovine.
Korišćenje veb sajta

Korišćenjem našeg veb sajta, pristajete na uslove korišćenja i obaveštavamo vas da je svako neovlašćeno korišćenje materijala na sajtu strogo zabranjeno.

Naručivanje proizvoda

Naručivanjem Stipanove rakije preko našeg veb sajta, pristajete na uslove kupovine koji su navedeni na sajtu. Ovi uslovi uključuju informacije o cenama, dostavi i plaćanju. 

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).

Izmene uslova korišćenja

Panonsko voće DOO zadržava pravo da izmeni uslove korišćenja u bilo kom trenutku. Izmene će stupiti na snagu objavljivanjem na veb sajtu.

Hvala vam što koristite Stipanovu rakiju - uživajte u našim proizvodima!